Facebook
 
Legközelebb

3. évad 8. rész - Chapter 52Idő: 2017. január 23.
Hol: The CW
Egyelőre nincs leírás.
 
Család

 
Elit cserék

   
   
   
   

 
Társalgó
 
Dátumok

Október 17: 3. évad premier 
Január 24: Justin Baldoni szülinapja 
Február 14: Brett Dier szülinapja 
Május 31: Yael Grobglas szülinapja 
Június 18: Ivonne Coll szülinapja 
Július 22: Jaime Camil szülinapja 
Július 30: Gina Rodriguez szülinapja 

 
A portál

Szerkesztő: Nikrécia 
Kinézet: Nikrécia (1. verzió) 
Téma: Jane The Virgin 
Nyitás: 2016. augusztus 13. 

Az oldal egy nem hivatalos rajongói oldal az amerikai Jane The Virgin című sorozatról - ennek következtében nem áll kapcsolatban sem a színészekkel, sem a készítőkkel. Az itt található anyagok mind saját gyűjtésűek, a szöveges tartalom pedig saját fordítás, így az esetleges felhasználásuk esetén mindenképp forrásmegjelölést kérek. Köszönöm a megértéseteket.  

 

Főoldal

2016.10.26. 09:15, Nikrécia
Diane: 'Fejlődni szeretnék színészként'

Nemrég megjelent egy interjú Diane Guerreróval (a sorozat Linájával) a Taste The Style weboldalnak köszönhetően. A beszélgetés mellé kaptunk egy fotósorozatot is, amit már el is érhettek a galériában. A képeket Vanessa Granda készítette és remekül sikerültek, Diane csodálatosan fest rajtuk. Érdemes megtekintenetek őket. 

   

Álljunk meg és mérlegeljünk arról, hogyan döntjük el, hogy mivel töltünk el időt és mi ennek az eredménye. Hatással voltál az emberek életére? Harcoltál bármilyen egyenlőtlenséggel szemben rendszeresen? Előfordult már, hogy hallattad a hangod és segítetted azt, ami a szenvedélyed? Ha nem tetted, rendben van. De nézzük csak meg egy pillanatra, hogy tanulhassunk tőle a Főnök Csajszit, aki arra inspirál minket, hogy mindezt, sőt, még többet is megtegyünk. 

Diane Guerrero legismertebb szerepe Maritza az Orange Is The New Black-ből és Lina a Jane The Virgin-ből. A gyors, szenvedélyes személyisége nemcsak a tévén keresztül sugárzó, hanem a képernyőről áttér a valós életébe is - és ha az elmúlt pár év jelzi azt, hogy mire is képes ő, jobb, ha most figyeltek. Amellett, hogy sikeres színész, Diane a szerzője az 'In The Country We Love' című könyvnek, egy memoárja és története egy nőnek (Diane-nek), akinek a szüleit visszadeportáltak Kolumbiába, amikor ő maga még csak tizennégyéves volt, és a nehézségekről, amik akkor járnak, amikor úgy kell felnőnöd az országban, hogy nincs melletted a családod, akire támaszkodhatnál. Ha ez nem lett volna elegendő, Diane épp most jelentett be néhány elég nagy, sorsfordító hírt, ami megmutathatja az országunk szörnyű bevándorláspolitikáját, és Diane egymaga fogja majd felnyitni a szemünk erre (alább megtalálhatjátok).  

... És büszke vagyok arra, hogy elmentem ma mosni. 

 

Hölgyeim és uraim, ismerjék meg a szépséget, az ambíciózusan okos Diane Guerrerót.

Szülőváros: Boston, MA 
Lakhely: New York, NY 
Csillagjegy: Rák 
Instagram fiók, amit mindig nézel: MexicanProblemas 
Amit hallgatsz Spotify-on: Hamilton és Solange 
Kedvenc szépségápolási terméked: Water Drop 
Hol találhatunk meg téged csütörtök este: Otthon vagy a hotel szobámban 
Bűnös élvezet: Popcorn és Netflix 
Rejtett tehetség: Kicsi tárgyak megtalálása 
Legelső dolog, amit reggelente csinálsz: Meleg víz és citrom ivása 
Az álom úticélod: Maldív-szigetek 
Valami olyan, amit csak a családod, vagy közeli barátok tudnak rólad: Imádom a rajzfilmeket 

Művészeti iskolába jártál, de csak 24 évesen kezdtél színészkedni. Mit csináltál a színészkedés előtt, mikor és hogyan döbbentél rá, hogy előadó szeretnél lenni? 
Politológiát és hírközlést tanultam a főiskolán. A színjátszás az egyik álmom volt és nagyon szerettem volna megadni magamnak a lehetőséget, hogy kövessem ezt az álmomat. Arra gondoltam, hogy nincs mit vesztenem. 

Visszatérő karakter vagy két hatalmas műsorban is (mindkettőt imádom és rendszeresen nézem). Mik a céljaid színésznőként és vannak jövőbeli szerepeid, amiket megoszthatsz velünk? 
Mindenféle értelemben fejlődni szeretnék színészként. Szeretném folytatni, hogy a kis képernyőn munkálkodok, de a széles vásznon is szeretnék feltűnni. Nemrég belekezdtem egy új projektbe a CBS-szel, hogy a könyvemet, az 'In The Country We Love'-ot sorozat formájában adaptáljuk, nagyon izgatott vagyok emiatt. Szerepelni is fogok benne, de producerként is közreműködök majd. Egy álom vált valóra. 

Beszéljünk a könyvedről és arról, hogy ez a választás mit jelent neked. Ahogyan a rajongóid már tudják, a könyv azt a történetet mondja el, milyen érzés, hogy a szüleidet deportálják, amikor nagyon fiatal vagy. Nyilvánvaló, hogy ez a legpolarizálóbb elnökválasztás a közelmúltban - és mindannyian tudjuk, hogy kinek az oldalán állsz. Mit mondanál azoknak, akik Trump támogatói? 
Azt mondanám bárkinek, aki Trump támogatója, hogy: Valóban?! Naaa. Tanulmányozd az országunk történelmét. Figyelj oda a tizenharmadik századra, ha referenciát szeretnél. 

Olyan latinaként, aki hangos és erős, mit szeretnél elmondani az odakint lévő latináknak, akik arra készülnek, hogy hatást gyakoroljanak a rendszerre? 
Azt mondanám, hogy a latinák fogjanak össze. Ne maradjanak távol a politikától, művészettől és sikertől. Túl sok ember akarja elnémítani a szavainkat, de ez a mi időnk, hogy azért harcoljunk, amiben hiszünk. 

Ha nem színészkednél, vagy könyvet írnál, mit csinálnál? 
Tisztviselőjelöltnek indulnék. 

Ha bárkivel ücsöröghetnél és a kemény fejét választhatnád, ki lenne az, hol lenne és mit szürcsölnétek? 
Michelle Obamával ücsörögnék és piña coladákat szürcsölgetnénk Hawaii szigetén. 

Valami tanács a jövőbeli főnök csajszik számára, különösen azok számára, akik színészkedni vágynak vagy meg akarják osztani a történetüket a nyilvánossággal? 
Legyél erős és kitartó. Csinálj, amit csak szeretnél és sose hagyd, hogy valaki azt mondja, nem vagy képes rá. Ha ez jó és szeretetből csinálod, nem tévedhetsz. A te döntésed, hogy milyen jövőt érdemelsz. Ha el tudod képzelni, meg is tudod valósítani. Képes vagy rá. Értékes vagy. ELÉG vagy. Ha színész szeretnél lenni - tanulj, olvass, higgy és mutasd meg. Ha el akarod mondani a történeted, akkor mondd. Ennyire egyszerű. 

 

Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ